Sunday, July 22, 2007

Natacha Peyre fattar inte hur hennes pappa kunde betala för hennes silikonbröst




Imponerande. Natacha Peyre är en svensk fotomodell som har bröstimplantat. Och det är hennes pappa som betalade för silikoninlägget.

Hon säger själv att hon inte fattar hur hennes pappa kunde betala för något sådant:
Ur Aftonbladet:
I dag förstår hon inte hur hennes pappa kunde betala för silikonbrösten. Natacha Peyre ångrar de stora implantaten men Playboy har fått upp ögonen för Sveriges glamourprinsessa – med nya utvik som resultat.


Den som vill veta mer om henne och att hon inte är så plastig som många kanske tror måste betala lite extra, för det har Aftonbladet lagt i sin plusbilaga. Själv har jag kostat på mig det men kan ju inte skvallra om det som de tar betalt för. Eller?

Och visst är wikipedia en fantastisk uppslagsbok. Där finns en hel del fakta om denna dam som väcker rätt stor uppmärksamhet bland män:

Natacha Peyre Requena, född 26 mars 1985 på Ibiza, Spanien, är en svensk fotomodell, skådespelerska och sångerska.

Som fotomodell har hon medverkat i tidningar som Moore och Slitz. Hon har även gjort ett flertal reklamjobb och fotograferats för Playboy. År 2005 deltog hon i dokusåpan Paradise Hotel i TV4, där hennes bröstimplantat uppmärksammades mycket. I Paradise Hotel träffade hon också expojkvännen David Lotfi. Natacha var tidigare tillsammans med flickfotografen Bingo Rimér. Hennes nuvarande pojkvän är dock Dhani i förredetta A-teens.


Andra bloggar om: , , ,

No comments: