Thursday, August 2, 2007

Kändisar, bebisar, mordhot, pedofiler och paparazzi
















I onsdags lämnade Melanie "Mel B" Brown
in en stämningsansökan mot skådespelaren Eddie Murphy.

Rätt bedrövligt att sådant ska behöva hända. Är det verkligen så svårt för en man som Eddie Murphy som säkert har så han klarar sig, att erkänna att han varit där?

Fast riktigt, riktigt sorgligt är historien med R Kelly. En artist jag en gång tyckte han lugn, skön stil. Men inte nu längre.
Dagens Nyheter:

R. Kelly inför rätta
Nu ska r'n'b-stjärnan R. Kelly efter mer än fem år ställas inför rätta. Rättegången mot honom har blivit uppskjuten flera gånger.

Robert Kelly, som han egentligen heter, är anklagad på 14 punkter för barnpornografibrott. Misstankar mot Kelly väcktes efter att en video där han har sexuellt umgänge med en minderårig flicka läckt till en tidning 2002, skriver nyhetsbyrån AP.


Jag besöker ibland den där skvallerbloggen som startade med stora basuner och kallades sig Skandalextra. Men den uppdateras ju för sjutton bara en gång i halvåret nästan.

Och Skandal och Skandal? De svenska kändisarna ligger i lä, där handlar det kanske om att Jöback blivit arg på en journalist, som Skandalextra skriver:
En ursinnig Peter Jöback skällde ut en reporter på en kändisfest härom kvällen. Skandalextra har alla detaljerna.

Den normalt så fromma Peter Jöback var en av aftonens gäster när Sarah Dawn Finer uppträdde på Berns. Men när en vimmelfotograf ville ta en bild blev det blankt nej. Han var ursinnig och gick till attack, rapporterar en nätsajt.
Nej, det är väl ingenting, jämfört med hur det går till i USA när Britney Spears blir förbannad på fotografer och kastar flaskor och mordhotar.

Tillbaka till Eddie Murphy: tillsammans med den lilla flickan han har med Mel B är han pappa till sex barn. Vad vi vet enligt tidningsskvaller i alla fall. En annan som har en stor barnaskara är Chris O´Donell. Han och hans fru har sitt femte barn på gång:
Aftonbladet:
Chris O'Donnell blir pappa
– för femte gången
Skådespelaren Chris O'Donnell och hans hustru Caroline Fentress väntar sitt femte barn.


Nä, det är inte mycket till skvaller.



Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

No comments: